Κατασκευή Ιστοσελίδων που φέρνουν αποτελέσματα!

image Follow Us:

Κατασκευή Ιστοσελίδων


Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων είναι σημαντική και θέλει μεγάλη προσοχή.

Η ιστοσελίδα σας είναι η εικόνα της επιχείρησης στο διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό οφείλει

α) να έχει επαγγελματικό σχεδιασμό
webddeβ) να έχει σωστά δομημένο κώδικα 
γ) να συμφωνεί με τα τελευταία πρότυπα διαδικτύου (web standards)
δ) να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης
ε) να έχει σωστή δομή και εύκολη πλοήγηση.

Η thesweb χάρις την μεγάλη εμπειρία, την τεχνογνωσία και την αγάπη για το αντικείμενο σχεδιάζει και υλοποιεί ιστοσελίδες που υπερκαλύπτουν τις παραπάνω απαιτήσεις.

Η απόδειξη τις ποιοτικής δαυλιά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και το κέρδος που τους αποφέρει η ιστοσελίδα τους.

Παράλληλα με την κατασκευή τις ιστοσελίδας προτείνουμε και τις παρακάτω υπηρεσίες:

Κατασκευή E-shop

eshopH ThesWeb αναλαμβάνει τη δημιουργία και σχεδίαση ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop) χρησιμοποιώντας ως εργαλεία κάποιες από τις πιο εδραιωμένες πλατφόρμες ανοικτού κώδικα κατασκευής e-shop όπως το VirtueMart και το Magento. Το e-shop που σας προσφέρουμε: 

Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο έτσι ώστε να συμβαδίζει με τις καινούργιες σας επιχειρηματικές ιδέες σχετικά με τη προβολή των προϊόντων σας

Είναι εύκολα ενημερώσιμο έτσι ώστε η διαδικασία εισαγωγής προιόντων και τιμών να μη σας κάνουν τη "ζωή δύσκολη"

Προσφέρει υψηλού επιπέδου διαχείρηση μηχανογραφικού χαρακτήρα του καταλόγου των προιοντων σας όπως (έλεγχος απογραφής προϊόντων και των τιμών τους, έλεχος λιστών, δυναμική κοστολόγηση, κ.α.)

Διαθέτει τη μέγιστη ασφάλεια σε ότι αφορά τη προστασία των στοιχείων των πελατών αλλά και του καταστήματος χρησιμοποιώντας τα πιο αναγνωρισμένα πρωτόκολλα ασφαλείας σύμφωνα με τα διεθνή προτυπα https/ssl.

Διαθέτει μεγάλη ευελιξία τρόπων πληρωμής από τους πελάτες καθώς δίνει τη δύνατότητα αγορών μέσω τραπέζης, πιστωτικής κάρτας, αντικαταβολής , e-banking, paypal κ.α

Προσφέρει μέγιστη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) και  προώθησης του internet marketing ειδικότερα της google κάνοντας το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μια πλήρως ανταγωνιστική επιχείρηση στο τομέα της ηλεκτρονικής διαφίμησης και προβολής.

εμπιστευτείτε μας και θα αποζημιωθείτε..

Ιστοσελίδες για Κινητά iPhone & Android

Η δημιουργία ιστοσελίδων για κινητά είναι μια νέα τάση. Στην εποχή μας το πλήθος των κινητών με πρόσβαση στο ιντερνέτ είναι όσο με το πλήθος των προσωπικών υπολογιστών. Οι τελευταίες μελέτες δείχνουν ότι στα επόμενα χρόνια η πρόσβαση στο ιντερνέτ μέσω κινητών τηλεφώνων θα πολλαπλασιαστεί. Γι αυτό το λόγο η κατασκευή ιστοσελίδας φιλικής για κινητές συσκευές κρίνετε ολοένα και πιο απαραίτητη.

Οι ιστοσελίδες αυτές έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ώστε η πλοήγηση να γίνετε εύκολα και γρήγορα από όλες τις κινητές συσκευές ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά και το μέγεθος της οθόνης.ios andr